Folie auto autorizata - Expert Folie Auto

Tipuri de folie auto

La centrele noastre gasesti cele mai performante si renumite folii auto de pe piata, LLUMAR si 3M. Acestea se regasesc in diferite nuante de fumuriu sau culori.
folii auto llumar
Folie auto LLUMAR
Foliile Llumar sunt disponibile in 5 variante, cu grad de transmitere a luminii intre 5% si 73%.
Cele cu transmiterea luminii in procent de 5%, 20% ,35% si 50% se pot aplica doar pe laterale spate si luneta. Cele cu transmiterea luminii in procent de 73% se pot aplica si pe geamurile laterale fata.
Pe comanda speciala se pot aduce si folii auto Llumar cu alte nuante decat fumuriu.
Produse in SUA, foliile beneficiaza de 5 ani garantie.
Folie auto 3M
folii auto 3m
Foliile 3M sunt disponibile in 4 variante, cu grad de transmitere a luminii intre 5% si 50%.
Cele cu transmiterea luminii in procent de 5%, 20%, 35% si 50% se pot aplica doar pe geamurile laterale spate si luneta.
Produse in SUA, foliile 3M beneficiaza de 10 ANI garantie. Foliile 3M Color Stable sunt colorate in masa cu nanoparticule de carbon ceea ce garanteaza ca nu isi vor schimba niciodata culoarea. Ele ofera si un plus de performanta din punct de vedere al respingerii caldurii.
Nota:
La evaluarea gradului de transmitere a luminii trebuie cunoscut faptul ca ochiul uman percepe aproximativ 1/2 din acest efect.
Spre exemplu la folia cea mai inchisa care retine 95% din lumina ochiul percepe o retinere de aproximativ 50%. De aceea vizibilitatea dinspre interior spre exterior ramane buna chiar si dupa aplicarea foliei.
Pe langa oprirea luminii vizibile foliile mai au ca efect respingerea energiei solare, reflexia luminii vizibile si retinerea razelor ultraviolete (pana la 99%).
partener 3m
partener llumar
salon autorizat rar

Parerea clientilor

"Am o parere foarte buna ..colaborez cu voi de 1 an si voi mai colabora si in continuare.Spor la treaba!" - Cristian A.

Parteneri